Vervolgcursus massage 2

In de vervolgcursus leer je aanvullende technieken uit de klassieke en intuïtieve massage. Ook wordt aandacht besteed aan de verfijning van je vaardigheden en aan de verdieping van het contact met je ontvanger. Aan het einde van de cursus leer je structuur aan te brengen in je massage en combineer je de nieuwe technieken met die uit de basiscursus.

De Vervolgcursus massage bestaat uit 7 lessen. De benadering is holistisch, d.w.z. dat een aanraking wordt gedaan vanuit het besef dat in elk lichaamsdeel de gehele mens aanwezig is. Daarom wordt in de cursus ook aandacht besteed aan afstemming; op de ontvanger, maar ook op jezelf als gever.

 
Klassieke massage is een verzamelnaam voor technieken die, soms al eeuwen, in verschillende tradities worden gebruikt. Daarnaast leer je intuïtieve technieken die in de praktijk ontwikkeld zijn. Het gaat hierbij om technieken op de huid, doorgaans met gebruikmaking van olie.
 

 

 
De cursus is toegankelijk voor mensen die de basiscursus hebben gevolgd bij mij (7 van de 8 lessen) of een basiscursus massage bij een andere integratieve masseur. Neem in het tweede geval contact met mij op om te overleggen of jouw ervaring en mijn aanbod op elkaar aansluiten. Bij deelname aan 6 van de 7 lessen van de Vervolgcursus en een individuele supervisie krijg je een certificaat uitgereikt.
 

Locatie: De lessen worden gegeven in cursuscentrum De Poort, Moesstraat 20 in Groningen.

Data:  7 lessen op donderdagavond;  7, 14 en 28 oktober, 4, 11, 18 en 25 november

Tijd: les 1 en 7 van 19.00 – 22.00 uur; les 2 t/m 6 van 19.00 – 21.30 uur

Aantal deelnemers: maximaal 8

 

Kosten: € 265,-, of voor minima (inkomen tot 1100 euro) € 225,-. Kosten inclusief individuele supervisie en certificaat zijn € 340,-, en voor minima € 300,-. Voor bedrijven is het tarief exclusief BTW.

Meenemen: hoeslaken, grote badhanddoek of fleecedekentje, knoeidoekje voor de olie. Trek gemakkelijk zittende kleding aan.

Informatie: Je kunt mij bellen op 06 – 15 86 29 77 of een mail sturen.

Aanmelding: Zie hieronder. Inschrijving gaat op volgorde van betaling.