Workshops

Massage Verdiepingsdag

 

Op zaterdag 18 mei geef ik een massage verdiepingsdag met als thema ‘de impact van ontspanning‘. Je krijgt informatie over het ontstaan van (chronische) spanning en het effect ervan op je houding, je dagelijkse functioneren en de manier waarop je masseert. Je gaat die informatie toepassen op jezelf en onderzoeken wat ontspanning voor jou betekent. We doen dit met behulp van onder meer fysieke oefeningen, een meditatie en door elkaar te masseren. Je probeert een alternatieve manier uit in het omgaan met je eigen spanning en die van je ontvanger. We benaderen het onderwerp met zachtheid: je hebt spanning immers om een reden en forceren werkt averechts.

Het doel is om meer bewustzijn te krijgen over jouw spanning en ontspanning en tot meer balans tussen beide te komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De verdiepingsdag vindt plaats in cursuscentrum De Poort, Moesstraat 20, Groningen van 10.00 tot 17.30 uur.

De workshop is toegankelijk voor mensen die minimaal een basiscursus (klassieke of intuïtieve) massage hebben gevolgd, bij mij of bij een andere masseur.

De kosten bedragen € 100,-, of € 85,- voor inkomens tot 1100 euro. Je geeft je op door mij een mailtje (https://emmaputman.nl/contact/) te sturen en het lesgeld over te maken naar bankrekening nummer: NL 33 INGB 000 320 54 70, t.n.v. M.E.J.T. Putman, o.v.v. massage-verdiepingsdag mei.

Wil je graag meedoen, maar zijn de kosten een belemmering, neem dan contact op voor overleg.