Vervolgcursus II

EP72dpi-9968
Vervolgcursus II bestaat uit 6 lessen. In aanvulling op de stof van de basiscursus worden nieuwe technieken uit de klassieke massage behandeld, waardoor je je arsenaal aan handelingen uitbreidt. Ook wordt er, net als in Vervolgcursus I, aandacht besteed aan je houding, zowel lichamelijk, als mentaal en emotioneel.
 
Klassieke massage is een verzamelnaam voor technieken die, soms al eeuwen, in verschillende tradities worden gebruikt. Het gaat hierbij om technieken op de huid, doorgaans met gebruikmaking van olie.
Bij het toepassen van de technieken is het heel belangrijk dat je je afstemt op de persoon die op tafel ligt. Daarvoor is het nodig om je gevoeligheid en je intuïtie te ontwikkelen. Ook dat aspect komt aan bod in de lessen.
 
De cursus is toegankelijk voor mensen die de basiscursus hebben gevolgd bij mij (7 van de 8 lessen) of een basiscursus klassieke massage bij een andere masseur. Neem in het tweede geval even contact met mij op om te overleggen of jouw ervaring en mijn aanbod op elkaar aansluiten. Bij deelname aan 5 van de 6 lessen van de Vervolgcursus II krijg je een certificaat uitgereikt.
 

Locatie: De lessen worden gegeven op woensdagavond in cursuscentrum De Poort, Moesstraat 20 in Groningen.

Start: 2 oktober 2019. Voor overige data zie https://emmaputman.nl/agenda-2019/.

Aantal deelnemers: maximaal 9

Kosten: € 225,-, of voor minima (inkomen tot 1100 euro) € 175,-

Meenemen: hoeslaken, grote badhanddoek of fleecedekentje, knoeidoekje voor de olie. Trek gemakkelijk zittende kleding aan.

Informatie: Je kunt mij bellen op 06 – 15 86 29 77 of een mail sturen.

Aanmelding: Zie hieronder. Inschrijving gaat op volgorde van betaling.

 

 

Ik meld mij aan voor de Vervolgcursus ontspanningsmassage II.

Stuur een mail met je naam, adres en telefoonnummer en maak het cursusgeld over naar bankrekeningnummer NL 33 INGB 000 320 54 70 t.n.v. M.E.J.T. Putman o.v.v. je naam en VC II oktober 2019.

Ik wil eerst overleg of de cursus aansluit bij mijn ervaring.

Stuur een mail met je telefoonnummer, dan bel ik je terug. Direct contact? Bel 06 – 15 86 29 77.