Vervolgcursus massage

okt 006

In de vervolgcursus leer je aanvullende technieken uit de klassieke en intuïtieve massage. Ook wordt aandacht besteed aan de verfijning van je vaardigheden en aan de verdieping van het contact met je ontvanger. Aan het einde van de cursus leer je structuur aan te brengen in je massage en combineer je de nieuwe technieken met die uit de basiscursus.

De Vervolgcursus massage bestaat uit 7 lessen, die in 5 dagen worden gegeven. De benadering is holistisch, d.w.z. dat een aanraking wordt gedaan vanuit het besef dat in elk lichaamsdeel de gehele mens aanwezig is. Daarom wordt in de cursus ook aandacht besteed aan afstemming; op de ontvanger, maar ook op jezelf als gever.

Klassieke massage is een verzamelnaam voor technieken die, soms al eeuwen, in verschillende tradities worden gebruikt. Daarnaast leer je intuïtieve technieken die in de praktijk ontwikkeld zijn. Het gaat hierbij om technieken op de huid, doorgaans met gebruikmaking van olie.

De cursus wordt dit jaar als zomercursus gegeven.

Let op: de data zijn veranderd naar weekeinddagen!

De cursus is toegankelijk voor mensen die de basiscursus hebben gevolgd bij mij (7 van de 8 lessen) of een basiscursus massage bij een andere integratieve masseur. Neem in het tweede geval contact met mij op om te overleggen of jouw ervaring en mijn aanbod op elkaar aansluiten. Bij deelname aan 4,5 van de 5 lesdagen van de Vervolgcursus en een individuele supervisie krijg je een certificaat uitgereikt.

Locatie: De lessen worden gegeven in cursuscentrum De Poort, Moesstraat 20 in Groningen.

Data:  zaterdag 1 en zondag 2 juli, zaterdag 8 en zondag 9 juli, zaterdag 15 juli.

Tijd: de eerste vier lesdagen van 10.00 – 14.30 uur, de laatste dag van 10.00 tot 15.30 uur.

Aantal deelnemers: maximaal 8

 

Kosten: € 310,-, of voor minima (inkomen tot 1250 euro) € 280. Kosten supervisie € 82,50,-. Voor bedrijven/betaling door werkgever het standaard tarief plus btw.

Meenemen: hoeslaken, grote badhanddoek of fleecedekentje, knoeidoekje voor de olie. Trek gemakkelijk zittende kleding aan.

Informatie: Je kunt mij bellen op 06 – 15 86 29 77 of een mail sturen.

Aanmelding: Inschrijving gaat op volgorde van betaling.

 

 

 

 

Ik geef me op voor de Vervolgcursus Massage juli 2023

Stuur een mail met je naam, adres en telefoonnummer en maak het cursusgeld over naar bankrekeningnummer

NL 33 INGB 000 320 54 70 t.n.v. M.E.J.T. Putman o.v.v. je naam en VCm juli.