Vervolgcursus massage

EP72dpi-9968
De Vervolgcursus massage bestaat uit 6 lessen. In aanvulling op de stof van de basiscursus worden nieuwe klassieke en intuïtieve technieken behandeld. De benadering is holistisch, d.w.z. dat een aanraking wordt gedaan vanuit het besef dat in elk lichaamsdeel de gehele mens aanwezig is. Daarom wordt in de cursus ook aandacht besteed aan afstemming; op de ontvanger, maar ook op jezelf als gever.
 
Klassieke massage is een verzamelnaam voor technieken die, soms al eeuwen, in verschillende tradities worden gebruikt. Het gaat hierbij om technieken op de huid, doorgaans met gebruikmaking van olie. Intuïtieve technieken zijn technieken die ontstaan als je je antennes en je creativiteit gebruikt in de aanraking van deze persoon.
 
De cursus is toegankelijk voor mensen die de basiscursus hebben gevolgd bij mij (7 van de 8 lessen) of een basiscursus massage bij een andere masseur. Neem in het tweede geval even contact met mij op om te overleggen of jouw ervaring en mijn aanbod op elkaar aansluiten. Bij deelname aan 5 van de 6 lessen van de Vervolgcursus krijg je een certificaat uitgereikt.
 

Locatie: De lessen worden gegeven op woensdagavond in cursuscentrum De Poort, Moesstraat 20 in Groningen.

Data: 2, 9 en 30 oktober, 6, 13 en 20 november 2019.

Tijd: les 1 en 6 zijn van 19.00 tot 22.00 uur, les 2 t/m 5 van 19.00 tot 21.30 uur.

Aantal deelnemers: maximaal 9

Kosten: € 225,-, of voor minima (inkomen tot 1100 euro) € 175,-

Meenemen: hoeslaken, grote badhanddoek of fleecedekentje, knoeidoekje voor de olie. Trek gemakkelijk zittende kleding aan.

Informatie: Je kunt mij bellen op 06 – 15 86 29 77 of een mail sturen.

Aanmelding: Zie hieronder. Inschrijving gaat op volgorde van betaling.

 

 

Ik meld mij aan voor de Vervolgcursus massage.

Stuur een mail met je naam en telefoonnummer en maak het cursusgeld over naar bankrekeningnummer NL 33 INGB 000 320 54 70 t.n.v. M.E.J.T. Putman o.v.v. je naam en VC massage oktober.