Cursussen

‘Aanraking is een taal die in vijf seconden meer liefde

kan overbrengen dan vijf minuten van zorgvuldig

gekozen bewoordingen.’

Phyllis Davis

 

In veel culturen wordt massage in de familiekring toegepast en maakt aanraking deel uit van het dagelijks leven. In West-Europa is dat niet het geval. Elkaar aanraken is bij ons niet de gewoonste zaak van de wereld, terwijl het een van de basisbehoeften van de mens is.

Een massagecursus is een goede manier om aanraken en aangeraakt worden weer gewoner te maken. Al doende leer je technieken om iemand te kunnen ontspannen, verwennen, en om vastzittende spieren los te maken. Ook kun je in een massagecursus je eigen gevoelens en ideeën over aanraking onderzoeken en verruimen.

 

Op de volgende pagina’s vind je informatie over de Basiscursus Massage, de Vervolgcursus Massage en de Basiscursus Pulsing en Polariteit.

Wil je van massage je beroep maken, of wil je je persoonlijk ontwikkelen met behulp van massage, dan kun je na deze cursussen het Professionele Traject Helingsmassage volgen.  Stuur een mailtje om informatie over dit opleidingstraject te ontvangen.

Cursussen op maat

Je kunt ook een massagecursus of een workshop op maat aanvragen, voor twee personen of voor een groep tot maximaal 6 deelnemers. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Deze optie is tijdelijk gepauzeerd.

 

Corona

 

Ik werk volgens de richtlijnen voor Covid 19. Voorafgaand aan iedere les vraag ik per mail naar je gezondheid en eventuele klachten. Alleen als je klachtenvrij bent kun je de les bijwonen. De cursusruimte biedt genoeg plaats voor (maximaal) 8 cursisten plus massagetafels. Ook wordt er regelmatig geventileerd. We houden ons verder aan de voorschriften voor handhygiëne en desinfectie van gebruikte materialen.