Basiscursus pulsing en polariteit

DSC04633

De cursus bestaat uit zeven lessen, waarin de beginselen van holistic pulsing (ook bewegingsmassage of dynamische massage genoemd) en polariteitsmassage behandeld worden.

Pulsing is een techniek waarbij je de ontvanger in beweging brengt en houdt. Ieder mens heeft een eigen ritme, en met pulsing laat je de ontvanger ervaren wat zijn/haar ritme is. Met de wiegende en rollende bewegingen, de strekkingen en mobilisaties van holistic pulsing kun je heel goed spanningen opsporen en losmaken. De grotere golven bevorderen het loslaten van stress of emoties, de kleinere golfjes nodigen uit tot inkeer in jezelf.

Polariteitsmassage is gebaseerd op het gegeven dat het lichaam een magnetisch veld heeft met min- en pluspolen. Zo staat de bovenkant van het lichaam tegenover de onderkant, en de linkerzijde tegenover de rechterzijde. Door je handen op de polen te leggen, fysiek en in de aura, verbind je ze opnieuw met elkaar en kan gestagneerde energie weer gaan stromen.

Pulsing en polariteitsmassage gaan goed samen in een massage. In beide massagevormen kan de ontvanger gekleed blijven.

Bij deelname aan alle lessen krijg je een certificaat uitgereikt. Dit geeft tevens toegang tot de Vervolgcursus pulsing en polariteit.

Nieuwsgierig naar andere massagevormen?

Geef je dan op voor de cursus

Pulsing en Polariteit

 

De eerstvolgende cursus start begin 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je de technieken eerst aan den lijve ervaren, dan kun je een afspraak maken voor een gratis korte kennismaking. Je kunt mij daarvoor bellen:

06 – 15 86 29 77 of mailen https://emmaputman.nl/contact/

 

 
 
Locatie: Cursuscentrum De Poort, Moesstraat 20 in Groningen.

Data: volgen later

Tijd:

 

 

Aantal deelnemers: maximaal 8

Kosten: € 310,-, of voor minima (inkomen tot 1250 euro) € 285,-. Voor bedrijven/betaling door werkgever € 310,- plus btw.

Meenemen: hoeslaken, grote badhanddoek of fleecedekentje. Trek gemakkelijk zittende kleding aan.

Informatie: Je kunt mij bellen op 06 – 15 86 29 77 of een mail sturen.

Aanmelding: Zie hieronder. Inschrijving gaat op volgorde van betaling.

Ik meld mij aan voor de Basiscursus Pulsing en Polariteit.

Stuur een mail met je naam en telefoonnummer en maak het cursusgeld over naar bankrekeningnummer NL 33 INGB 000 320 54 70 t.n.v. M.E.J.T. Putman o.v.v. je naam en BC p+p.

Ik wil graag kennismaken met de technieken.

Stuur een mail met je telefoonnummer, dan bel ik je terug. Direct contact? Bel 06 – 15 86 29 77.